Един късметлия получи огромната награда Комплект за цял живот“ от

...
Един късметлия получи огромната награда Комплект за цял живот“ от
Коментари Харесай

Национална лотария Задайте за цял живот радост като късметлия Британецът иска 10 000 британски лири на месец в продължение на 30 години

Един късметлия получи голямата премия „ Комплект за цялостен живот “ от Националната лотария, която ще го накара да получава 10 000 английски лири на месец за 30 години.

Притежателят на един билет завоюва в тегленето на 29 февруари и в този момент се е свързал с Националната лотария, с цел да получи премията си. Както при всички огромни награди, спечелилият ще би трябвало да премине през развой, който включва среща със съветниците за печелившите на Националната лотария.

Предмет на валидиране, премията на спечелилия ще бъде изплатена на тази среща. Победителят ще реши дали ще разгласи облагата си обществено и ще показа новините си, или може да реши да остане неизвестен. Все още не може да бъде споделена информация дали спечелилият е самостоятелен или синдикатен победител. И допустима идентифицираща информация, като да вземем за пример къде е закупен билетът, също би трябвало да се пази в загадка, в случай че спечелилият не даде позволение това да стане обществено притежание.

Старшият консултант на печелившите в Нац...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР