Един късметлия, който е играл в играта Луда цифрова лотария“

...
Един късметлия, който е играл в играта Луда цифрова лотария“
Коментари Харесай

Българин ли е късметлията, спечелил 836 хил. лири от тотото ...

Един късметлия, който е играл в играта „ Луда цифрова лотария “ (Çılgın Sayısal Loto) в Одрин, Турция, завоюва 836 176,90 TL (90 784 лева), като е познал вярно 5 от 7-те цифри.

 DHA

За извънредно огромния
джакпот от 5 милиона турски лири от лотарията на 8 октомври бяха изтеглени числата 14, 16, 30, 52, 63, 72, 28 и 40. Турските медии оповестиха, че 7 души от Одрин, Ескишехир, Текирдаг, Бурса и кварталите Бакъркьой, Кадъкьой и Кягътане в Истанбул си поделят джакпота, като са познали 5 от числата. 

Продавачът в тото пункта в Одрин, Серхад Джейлан, откъдето е закупен печелившият фиш за
джакпота, показа пред организация Демирорен: „ Получихме известие от компанията, с която сме свързани нощес. При инспекцията беше разкрито, че облагата от тиража в събота е разпределена сред 7 офиса в Турция. Видяхме, че един от тях сме ние. Това е радващо. И в предишното раздадохме редица облаги. Това е добра сума пари, която считаме, че ще бъде доста потребна за късметлията. Надяваме се и в последващи тиражи да привличаме шанса на нашите клиенти и да печелят още по-големи облаги в Одрин “, възкликна той.

Джейлян сподели, че още не е известно кой е късметлията в Одрин.

 DHA

Джейлян добави: „ При нас идват доста българи в Одрин. Те обичат игрите на шанса. Туристите нормално избират игри в жанр „ Скречкарта “, с моментни облаги, само че играят всеобщо и в
лотарията. Почти половината от клиентите ни са българи тези месеци, тъй че е доста евентуално печелившият да е някой съсед. Дано обаче късметлията да не си е изгубил фиша, тъй като облагата този път е чудесна ", заключи търговецът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР