Един измежду Лаутаро Мартинес или Хулиан Алварес ще се присъедини

...
Един измежду Лаутаро Мартинес или Хулиан Алварес ще се присъедини
Коментари Харесай

Лаутаро Мартинес или Хулиан Алварес ще се присъединят към елитна компания при триумф в Истанбул

Един всред Лаутаро Мартинес или Хулиан Алварес ще се причисли към малцината футболисти, имали рядката опция да завоюват Световното състезание и Шампионската лига в една и съща година или в този случай в еднакъв сезон.

Както е известно, двамата нападатели победиха с Аржентина на Мондиал 2022 в Катар. Сега Лаутаро ще се надява на успех на “нерадзурите ”, до момента в който Алварес мечтае за първи трофей за Сити в ШЛ. Засега единствено деветима футболисти могат да се похвалят с това, че са стъпили на европейския и международния върхове в границите на едвам няколко месеца. Става въпрос за футболистите на Байерн (Мюнхен) и Германия през 1974-та Франц Бекенбауер, Паул Брайтнер, Ханс-Георг Шварценбек, Герд Мюлер, Ули Хьонес и Юп Капелман; играчът на Реал Мадрид и Франция през 1998-а Кристиан Карембьо; футболистът на Реал Мадрид и Бразилия през 2002-ра Роберто Карлош; играчът на Реал Мадрид и Германия през 2014-та Сами Кедира; както футболистът на Реал Мадрид и Франция през 2018-а Рафаел Варан.

Така на 10 юни в Истанбул някой всред Ел Торо и Ла Араня ще стане десетият състезател с това впечатляващо достижение.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР