Един истински творец, който настоява за моралното си право да

...
Един истински творец, който настоява за моралното си право да
Коментари Харесай

Бабикян: Рашидов не вижда мръсотията от корупция и диктатура

Един същински създател, който упорства за моралното си право да дава хубост на света, без значение дали е ваятел, стихотворец, режисьор, би трябвало да има чувство кое е това, което омърсява една институция или постройка. Бих споделил, би трябвало Вежди Рашидов да разсъждава по-малко за парите си в КТБ и да се замисли най-малко за момент дали постройките, за които приказва, не са омърсени от вътре, от неговите съпартийци, съуправляващи. Дали не са омърсени с корупция, с калинки? Изглежда тази нечистотия господин Рашидов не я вижда.
Това съобщи т протестната естрада в 110–ия ден на антиправителствен митинг в София, съобщи БГНЕС.
 Бабикян: Вредно е хората да намразват думата партия Бабикян: Вредно е хората да намразват думата партия
Вредно е хората да намразват думата партия, а това продължава десетки години. Това съобщи в предаването " Панорама " на Българска национална телевизия Арман Бабикян...
Повод за думите на Арман Бабикян стана изявлението на някогашния министър на културата и сегашен ръководител на парламентарната комисия по просвета пред една от националните медии тази заран, в което той сподели, че хвърлящите яйца протестиращи би трябвало да бъдат глобявани.
Бабикян добави, че Рашидов не приказва като създател, а като партиен секретар на ГЕРБ и. Той даде за образец над хилядата представители на креативната колегия, които застанаха с имената си зад митинга и неговите цели.
От трибуната на митинга Арман Бабикян насочи молба към идващия партиен секретар на ГЕРБ, който се появи в ефирен ефир, да не мери свободата, демокрацията и законността в километри асфалт.
Тази вечер протестиращите означават 110-я ден на своето неодобрение още веднъж на площада. Навръх Димитровден измежду протестиращите има и празнуващ, който е донесъл почерпка.
 Бабикян упрекна Борисов, че ритал топка, до момента в който в Екологичен потенциал дебатират корупцията в България (ВИДЕО) Бабикян упрекна Борисов, че ритал топка, до момента в който в Екологичен потенциал дебатират корупцията в България (ВИДЕО)
Целта на проф. Минеков беше да приказва с някои от основните евродепутати, което той съумя да направи. Посещението на Европейския парламен...
От ден първи на гражданското неодобрение, настояванията на хората остават непроменени, а точно: оставка на премиера Бойко Борисов, оставка на основния прокурор Иван Гешев, електронно, отдалечено и машинно гласоподаване и незабавни почтени предварителни избори.
По-рано денем от оповестиха, че дружно с отзовалите се на тяхната покана представители на Политическа партия „ ИТН “ и Гражданска платформа „ Изправи се.БГ ”, ще основат обща мрежа от доброволци, които ще бъдат наблюдаващи на изборния развой.
След като участниците в срещата са се обединили, че нито една политическа или гражданска организация, отвън властта, няма запас независимо да обезпечи надзор и наблюдаване над всички изборни секции в България и чужбина, те са дали единодушие и за: бързо и транспарантно издание на заверени препис-протоколи от всяка секция; запазване на данните на два самостоятелни и предпазени сървъра; основаване на екипи от адвокати, които да обслужват в границите на целия ден постъпилите тъжби на жители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР