Един играч от отборите в НБЛ бе глобен за Техническо

...
Един играч от отборите в НБЛ бе глобен за Техническо
Коментари Харесай

Глобиха играч на Левски Лукойл

Един състезател от тимовете в НБЛ бе санкциониран за Техническо нарушаване на последното съвещание на Дисциплинарния административен съвет (ДАС) към НБЛ.

Членовете на съвета разгледаха отчета на господин Петър Цачев - дежурен представител на БФБ от среща № 75 сред тимовете на БК „ Рилски състезател “ и БК „ Левски Лукойл “, извършена на 01.03.2021 година в гр. Самоков. Въз основа на отчета, на съображение член 15, алинея 1 по отношение на член 25, алинея 1 от Дисциплинарно-административните правила (ДАП) на НБЛ, поради неналичието на подадено от заинтригуваните лица несъгласие по см. на член 18 от ДАП, Дисциплинарно-административният съвет реши:

Налага на Тайрън Брaзeлтън, играч с № 3 от тима на БК „ Левски Лукойл “, санкция в размер на 300 (триста) лв. на съображение чл.34, т.3 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушаване, отсъдено в среща № 75 сред тимовете БК „ Рилски състезател “ и БК „ Левски Лукойл “, извършена на 01.03.2021 година

На съображение член 27 от ДАП, решението предстои на обжалване пред Арбитражната комисия на БФБ, в едноседмичен период от уведомяването за същото.

Мотиви: Съгласно отчета на дежурния представител на БФБ, състезателят с № 3 от тима на БК „ Левски Лукойл “ – Тайрън Бразелтън – е направил техническо нарушаване, изразяващо се в оборване на съдийско присъждане. Нарушението е трето за сезона за състезателя, което предопределя размера на наказването му.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР