Един фен загина, а четирима други са с прободни рани

...
Един фен загина, а четирима други са с прободни рани
Коментари Харесай

"Черно" дерби: Един почина, четирима с прободни рани преди "Интер" - "Наполи"

Един почитател почина, а четирима други са с прободни рани след дербито на 18-ия кръг на Серия " А " сред " Интер " и " Наполи ". Срещата приключи с победа с 1:0 за " нероадзурите ", само че неприятни конфликти съпътстваха мача, който се игра на стадион " Сан Сиро " в Милано.

Фен на " Интер " е бил прегазен от микробус, в който са се возили последователи на неаполитанския отбор преди началото на мача. Новината бе доказана от полицията в града. " Гадзета дело спорт " оповестява още, че става дума за 35-годишен последовател на " Варезе 1910 " - тим, побратимен с " Интер ". Той се споделя Даниеле Белардинели и е бил затрит 1 час преди дербито. Веднага след случая е бил откаран в болница от последователи на домакините, където лекарите не са съумели да се преборят за живота му. Инцидентът не е бил видян от другите последователи поради многочислените тълпи към оборудването преди началото на срещата.



Четирима почитатели на " Наполи " пък са потърпевши при меле сред последователи, в което са употребявани ножове. Те са с прободни рани и са били настанени за лекуване в болница.

Заради мелето двама почитатели на " Интер " са задържани, а трети се търси. Полицията към момента проверява случая с буса, като по публични данни последователи на домакините са атакували транспортното средство преди да прегази индивида.

Заради конфликтите " Интер " може да понесе съществени санкции. Сред най-често обсъжданите в медийното пространство в Италия са опциите арестуваните почитатели на домакините да получат доживотна възбрана да посещават футболни мачове, а до края на сегашния сезон секторът за най-запалените последователи да бъде затворен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР