Един единствен изход от кръговото движение е струвал на шофьорите

...
Един единствен изход от кръговото движение е струвал на шофьорите
Коментари Харесай

Едно кръгово кръстовище, накарало шофьорите да изкашлят умопомрачителните £500 000 само за една година

Един единствен излаз от кръговото придвижване е коствал на водачите големи половин милион паунда единствено за една година.

От декември 2022 година до ноември 2023 година Съветът на Кармартеншир в Уелс направи безусловно положение от една съответна мярка за усмиряване на пътя. Общината завоюва тъкмо £509 525 от санкции, тъй като водачите излязоха в бус лентата на Trostre Roundabout. Задълбочаването в цифрите в допълнение демонстрира, че 15 112 водачи са били хванати в автобусната лента от август 2022 година до декември идната година.

Робърт Харис, кореспондент от Wales Online, се озова да кара към доходоносното кръгово кръстовище в един заоблачен ден. Реши да се почерпи с едно кафе от Макдоналдс. „ Не знаех, че ще се окаже най-скъпото кафе, което съм купувал “, написа той.

„ Беше облачно, беше тъмно и не познавам Ланели и пътищата му са толкоз добре, тъй че заобиколих кръговото придвижване и излязох незабавно до оня огромен жълт знак на McDonald's. Карах напряко по пътя и по-късно поех наляво п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР