Един е загинал и двама са тежко ранени след сблъсък

...
Един е загинал и двама са тежко ранени след сблъсък
Коментари Харесай

Един загина и двама са тежко ранени при жесток сблъсък край село Баница

Един е умрял и двама са тежко ранени след конфликт на шосето за Оряхово в неделя следобяд край врачанското село Баница. Лек автомобил БМВ се е завъртял на мокрия път и е бил ударен от " Тойота ". И двете коли са със софийска регистрация и са били карани от дами.

Към мястото на злополуката са били ориентирани 4 коли за спешна помощ, 2 пожарни и два полицейски автомобила. Сериозно потърпевши са едната шофьорка и двамата пасажера с нея. Наложило се е пожарникарите да вадят от смачканите ламарини на колата момче, което е с най-вече рани след злополуката. Останалите потърпевшите също са били откарани с колите за спешна помощ за Враца.

Малко по-късно от врачанската болница оповестиха, че е умрял един от пасажерите - 59-годишен мъж от Мизия. По неофициална информация той е татко на шофьорката, която е пътувала с него и мъжа си към София.

В тежко положение е брачният партньор на дамата. Във врачанската болница 34-годишният мъж е нормализиран, само че е с голям брой контузии и поради тежкото му положение е препратен към столична болница.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР