Един дрон се разби в строяща се сграда в бизнес

...
Един дрон се разби в строяща се сграда в бизнес
Коментари Харесай

Дрон се разби в строеж в Москва

Един дрон се разруши в строяща се постройка в бизнес региона на Москва, а други два бяха свалени от съветската противовъздушна защита покрай столицата.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11527
Няма потърпевши хора при офанзивата тази нощ, съобщи ТАСС, като се базира на министерството на защитата на Русия.

То сподели, че безпилотните летателни апарати са били украински. До момента няма реакция от страна на Украйна, която по принцип не разяснява сходни набези, написа Българска телеграфна агенция.

Руското министерство на защитата заяви в изказване, че сигналът на първия дрон е бил заглъхнал със средства за радиоелектронна битка. В резултат безпилотният летатален уред е паднал върху строяща се постройка в Москва-Сити.

Въпросното здание е понесло незначителни вреди. В две прилежащи пететажни здания са били счупени няколко прозореца, заяви кметът на Москва Сергей Собянин.

Два дрона са били свалени в Можайски и Химкински регион в Московска област, надлежно югозападно и северозападно от съветската столица, заяви още министерството на защитата.

Първоначално Собянин сподели, че един безпилотен летателен уред се е разрушил в строяща се постройка в бизнес региона на Москва, а различен е бил свален от съветската противовъздушна защита покрай столицата.

Всички четири летища на Москва краткотрайно стопираха работа, само че към този момент още веднъж действат, заяви представител на управляващите. Най-малко един полет (от Сочи за Москва) е бил пренасочен към Нижни Новгород.

В Русия към този момент съвсем всеки ден има офанзиви с дронове, отбелязва Франс прес. Москва постоянно бива вземана под прицел.

Вчера съветските управляващи оповестиха, че противовъздушната защита на страната е свалила четири украински дрона покрай столицата и в Брянска област, която граничи с Украйна.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР