Един добър резултат – изглежда това е всичко, от което

...
Един добър резултат – изглежда това е всичко, от което
Коментари Харесай

Ферари – премеждия, разочарования и последната сламка…

Един добър резултат – наподобява това е всичко, от което Ферари има потребност тези дни във Формула 1. Досега Мерцедес показва убийствена форма, печелейки всеки един от откриващите 6 старта, а Канада наподобява може би като последния късмет пред „ черните кончета” най-малко да се „ закачат” в борбата за купата.

Дотук второто място на Себастиан Фетел в Монако – пристигнало след наказване за Макс Ферстапен (Ред Бул) – е върховото достижение за отбора, който няма пропуснат сезон във Ф1 от учредяването на шампионата. Много бързо в хода на сезона салдото на силите в челото претърпя трансформация в неприятна за Ферари посока.

Всяко последващо съревнование, в което успеха убягва, понижава фрапантно тежестта на упоритостите, с които италианците влязоха в сезона. Канада наподобява като извънредно уместно място, където сушата да откри своя край. Характеристиките на „ Жил Вилньов” пасват доста добре на мощните страни, които показва болидът на „ скудерията”. Скоростта в вършиме ще бъде значимо оръжие, а същото могат да се окажат и нетипично високите за Монреал температури, които се чакат.

Преди 12 месеца таман Себастиан Фетел победи тук и в този момент всички почитатели на „ черните кончета” мечтаят за повтаряне на триумфа. Дотук германецът има 10 участия, в които непроменяемо влиза в зоната на точките (2 пъти като победител и в други 3 като част от подиума) и не е отпадал нито един път. На фона на компликациите, които показва Ферари в откриването и следването на точната тактика в хода на надпреварите, е доста любопитно по какъв метод и Фетел, и неговият сътрудник Шарл Льоклер ще подходят, с цел да сложат завършек на премеждията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР