Един ден след освобождаването останал без гривна за проследяванеДоказано е,

...
Един ден след освобождаването останал без гривна за проследяванеДоказано е,
Коментари Харесай

Решетки за прокурорския син, нарушил домашния арест

Един ден след освобождението останал без гривна за следене
Доказано е, че е ходил на механа в Перник, без полицията да разбере

Има три обвинявания

Васил Михайлов, наследник на някогашния заместник-окръжен прокурор на Перник Бисер Михайлов, бе доведен под ескорт в Софийския областен съд. Там стартира дело по искане на Софийска районна прокуратура за връщането му зад решетките, откакто стана обществено известно, че е нарушил изискванията на домашния арест. 

Както писа „ Труд News ”, Михайлов е упрекнат за това, че на 9 април е пребил грубо футболният треньор Румен Андонов, порязал го и с нож в региона на лявото око и му предизвикал междинна телесна щета. Второто му обвиняване е за закана за ликвидиране на жена, пред чието лице размахвал, а третото – за побой над различен мъж на 11 юни т. година До предходната седмица младият бияч бе арестуван под стража. 

Днес се оказа, че след стартирането на Михайлов той е бил без електронна гривна за следене най-малко за към един ден. От пернишката полиция, която би трябвало да следи за осъществяването на домашния арест, поискали устройството от службата към правосъдното министерство в Благоевград. Там сега нямали свободна гривна и я инсталирали на крайници на младежа на идващия ден.

Проверка открила, че към този момент и с гривна, той излязъл от къщи и отишъл в питейно заведение, където го снимали и камери от общинското видеонаблюдение. Сигналът за нарушаването постъпил в центъра за мониторинг, само че оттова не съобщили незабавно на полицията в Перник.

Заради това закъснение от часове ще се търси дисциплинарна отговорност, заканиха се от правосъдното ведомство.

А другояче от Министерство на вътрешните работи към този момент от три дни се вършат на ни чули, ни видели Михайлов, макар че целият град приказва, че той се разхожда свободно по улиците.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР