„Един ден след като т. нар. опозиция опита, без реални

...
„Един ден след като т. нар. опозиция опита, без реални
Коментари Харесай

ПП обвини опозицията във военна дезинформация: Чии интереси защитава?

„ Един ден откакто така наречен съпротива опита, без действителни причини и с грозни внушения, да смъкна заместник-председателя на Народното събрание - господин Мирослав Иванов, и не съумя, желаеме да обърнем внимание на една рискова наклонност – следим нестихваща поредност офанзиви, идваща от опозицията “. Това съобщи в декларация от името на парламентарната група на „ Продължаваме Промяната “(ПП) Венеция Нецова-Ангова. Тя бе показана по време на днешния парламентарен надзор.

„ Нормално е една съпротива да подлага на критика, само че не е обикновено да нападна с всички способи в сегашния миг, когато явно сме на първа линия на дезинформационна война, която пропагандната машина на Путин води “, съобщи Ангова.

„ Интересно е кой стои зад тези офанзиви, чии ползи пази тази така наречен градивна съпротива “, разяснява тя.

„ Съмнително и притеснително е, че виждаме прилики с военната дезинформация, главно с опита за внасяне на подозрения в обществото, опита за всяване на боязън, провокиране на разделяне измежду българите “, се показва още в декларацията на Политическа партия.

Според най-голямата парламентарна група, от опозицията има „ неведнъж повторение на лъжи “. Ангова означи и персоналните нападки. Това, по думите й, ускорява крайните страсти и поляризацията измежду хората. „ Уважаема съпротива, толкоз ли можете “, запита Ангова.

Тя уточни, че политически лица, компании и бизнес кръгове са били задействани след изостряне на връзките с " Русия на Путин ". По думите на Ангова, това е направено, с цел да се приказва за газова рецесия и за това, че ще бъдат вкарани медиатори или че не можем без съветски газ. Дори и тази седмица, сякаш пробългарски партии, ни приканват да плащаме в рубли, уточни депутатът от Политическа партия. Бизнесът и потребителите не са усетили прекъсването на газа, счита Ангова. Тя добави, че стопанската система бележи растеж.

" Правителството бързо контракти и доставките за идващите месеци, а отсега нататък изгледите са, че ще имаме газ на доста по-добри цени от тези, които вие договаряхте ", обърна се тя към опозицията.

Видяхме, че в Народното събрание така наречен градивна съпротива е извънредно дейна или, бих позволила, задействана, сподели още Ангова. И даде образец с коментар по адрес на вицепрезидента на Съединени американски щати Камала Харис. " От Политическа партия осъждаме най-категорично грубите и расистки думи към вицепрезидента на Съединени американски щати, направени от народен представител от българския парламент ", заявява още тя.

Ангова разяснява и тематиката за металните решетки, сложени върху вратите на Народното събрание. По-рано през днешния ден в декларация от ГЕРБ-СДС запитаха кой е наредил монтирането им и кой ще заплати наложената административна глоба.

" Колкото до решетките на Цвета Караянчева, някогашен ръководител на Народното събрание, това е величествено политическо двуличие ", сподели Ангова. По думите й, по време на гражданските митинги Караянчева, като ръководител на Народното събрание, е дала позволение за тези решетки. Ангова разгласи, че сегашният ръководител на Народното събрание не е подписвал позволение за слагане на тези решетки.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР