Един дълго чакан анонс вече е тук: Marvel’s Spider-Man 2

...
Един дълго чакан анонс вече е тук: Marvel’s Spider-Man 2
Коментари Харесай

PC версията на Marvel’s Spider-Man 2 излиза в края на януари 2025

Един дълго чакан анонс към този момент е тук: Marvel’s Spider-Man 2 излиза на 30.01.2025. Новината заяви през вчерашния ден Аарън Есиноза от Insomniac Games, в формалния блог на PlayStation. Играта ще се появи, както в магазина на Epic Games, по този начин и в Steam. Създатели на PC версията на Spider-Man 2 са Nixxes Software.

Продължението на истинската игра от 2018 ви среща още веднъж с Майлс Моралес и Питър Паркър, които сплотяват сили, с цел да се опълчват на Кревън Ловеца и на самия Венъм. Действията в играта се развиват девет месеца след тези от истинската игра. Освен опцията за мигновена промяна на игра с Моралес или Паркър, ще получите по-голяма карта, нова история, усъвършенствания в геймплея, нови джаджи и качества на героите. Прави усещане решението на Sony да разгласяват Marvel’s Spider-Man 2 едвам година след появяването на играта за PS5. Пускането на PC версията на първата игра лиши надалеч по време от премиерата ѝ за PlayStation – четири години.

Windows версията на Marvel’s Spider-Man 2 ще се предлага в две разнообразни издания – общоприетоо и първокласно. Подобно на PS5 версията, притежателите на първото ще могат да надграждат до първокласното издания.

Стандартното ще включва базовата игра и всички допълнения, появили се до момента за PS5 версията. Това включва 14 нови костюма, New Game+, фото и „ Екшън дрънкулка “ режимите. Заедно с това идват Ultimate равнищата, пост-игровите достижения, екранният читател и аудио описанията, нови симбиотични костюми и вариантите за времето от деня.

Луксозното издание ще включва наличието на общоприетото и още няколко неща. По пет специфични костюма за двамата герои и ранно отключване на разнообразни тематики и джаджи. В допълнение, има обогатяване на фото режима и пет „ скил “ точки.

Междувременно Insomniac Games опровергаха преди появила се информация, обвързвана с бъдещето на Marvel’s Spider-Man 2. Вероятно си спомняте, че в края на предходната година студиото пострада от солидна хакерска офанзива. В хода ѝ беше открадната и документи на Insomniac, която след това беше оповестена онлайн. От материалите, които разгласиха киберпрестъпниците стана ясно, че Insomniac възнамеряват да пуснат три допълнения в хода на цялата 2024.

„ Макaр и да нямаме проекти за стартирането на в допълнение наличие за Marvel’s Spider-Man 2, имаме удоволствието да предоставим цялото си по-рано пуснато наличие след излизането на PS5 версията ѝ “, написа в този момент разработчикът.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР