Един човек загина при сблъсък на влак с конгресмени от

...
Един човек загина при сблъсък на влак с конгресмени от
Коментари Харесай

Влак с конгресмени и камион се удариха, един загинал

Един човек почина при конфликт на трен с конгресмени от Републиканската партия и боклукчийски камион, съобщи Франс прес, като се базира на Белия дом. Жертвата не е конгресмен.
Има и един тежко ранен, само че никой от членовете на Конгреса във влака не е потърпевш, сподели говорителката на Белия дом Сара Сандърс.
Според свидетелства на няколко конгресмени починалият и двама тежко ранени са били в камиона,блъснат от влака. По данни на железопътната компания на Съединени американски щати Амтрак двама членове на екипажа и трима пасажери са отведени в болница с леки контузии. Сред потърпевшите пасажери са конгресменът от Минесота Джейсън Луис, който може да е получил разтърсване. Колегата му от щата Тенеси Чък Флайшман получил контузии на гърба, врата и главата.
В наетия от републиканците трен имало близо 100 конгресмени от Републиканската партия, които отивали на семинар в Западна Вирджиния, показва Асошиейтед прес. Сред тях имало и някогашни лекари, които се пробвали да оказват помощ на починалия и оказали помощ на ранените.
Според членът на Камарата на представителите Том Коул злополуката станала южно от Шарлотсвил, Вирджиния.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР