Един човек загина, а двама са в болница заради пожар,

...
Един човек загина, а двама са в болница заради пожар,
Коментари Харесай

Горя къща за гости, загина човек, двама са в болница

Един човек почина, а двама са в болница поради пожар, избухнал тази заран в къща за посетители в Централна Румъния, оповестиха управляващите.

Екипи за незабавна помощ бяха изпратени към пожара в град Калиманещи, окръг Вранча, където 10 души - в това число притежателят и чиновник – са били в къщата за посетители съгласно Департамента за изключителни обстановки.

Девет души са съумели да се спасят от огъня, двама от които са приети в болница, оповестиха управляващите. Един човек не е могъл да се измъкне от къщата.

„ За страдание, макар всички старания на спасителите, индивидът, блокиран в постройката, беше разгласен за мъртъв “, написа в профила си във Facebook Департаментът за изключителни обстановки.

Властите не оповестиха каква е повода за пожара, само че споделиха, че е засегнал повърхност от към 250 квадратни метра и че е овладян и няма заплаха да се популяризира, написа novini.bg.

Друг гибелен пожар в къща за посетители в края на декември лиши живота на минимум седем души, в това число две деца. Води се следствие за определяне на аргументите за пожара.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР