Един човек загина, а други двама са настанени в болница,

...
Един човек загина, а други двама са настанени в болница,
Коментари Харесай

Един загинал и двама ранени, след като част от кран падна върху кола във Флорида

Един човек почина, а други двама са настанени в болница, откакто част от кран падна от постройка на мост над река Ню Ривър в центъра на Форт Лодърдейл, оповестява Ройтерс. Инцидентът е станал в четвъртък.

Екипите са били в развой на монтиране на крана по време на строителството на висока постройка, когато секцията, подготвяна за увеличение на височината на крана, се е отделила, съобщи по време на конференция началникът на противопожарната работа във Форт Лодърдейл Стивън Голън.

Администрацията на президента Джо Байдън утвърди 60 млн. $ като незабавна помощ

Строителният служащ паднал дружно със секцията на крана, получавайки смъртоносни пострадвания, оповестиха чиновници. Самият кран е останал закрепен към постройката, написа Българска телеграфна агенция.

Секцията на крана се е приземила на близкия мост, като е развалила най-малко два автомобила, сподели Голън. Мъж и жена, които са се намирали на земята, са откарани в близка болница, където са в устойчиво положение.

На различен човек е оказана помощ на мястото на случая и той е отказал да бъде превозен до болница.

Инцидентът е станал при комплекс „ Червено знаме “ на бул. „ Шипченски проход “

Мостът е бил развален от падналата секция на крана, което значи, че пътното платно ще бъде затворено за неопределен срок, до момента в който бъде ремонтирано. Реката, която минава под моста, също беше затворена за морския трафик.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР