Един човек загина, а 28 бяха ранени, след като покрив

...
Един човек загина, а 28 бяха ранени, след като покрив
Коментари Харесай

Покрив на театър рухна по време на концерт, един човек загина

Един човек почина, а 28 бяха ранени, откакто покрив на спектакъл се срути по време на концерт нощес в американския град Белвидиър, щата Илинойс, съобщи ДПА, като се базира на управляващите.

Началникът на полицията в града Шейн Уди сподели на конференция, че чиновници на реда са пристигнали на място след сриването в спектакъл " Аполо ", където е имало метъл концерт.

Той съобщи, че са осъществени издирвателно-спасителни действия.

По думите му на мястото е царял безпорядък, а пристигналите екипи са се пробвали да овладеят обстановката, доколкото могат. " Опитахме се да влезем и да спасим колкото можем повече хора ", сподели той.

Представител на медицинския център " Сейнт Антъни " в град Рокфорд съобщи, че са признати за лекуване 12 души и никой от тях не е умрял. Служителят сподели, че потърпевшите са разпределени в три лечебни заведения.

Националната метеорологична работа съобщи, че за Белвидиър е било издадено предизвестие за торнадо. Радарни данни са посочили, че се е образувало торнадо в просторен регион, включващ града.

Снощи в театъра е трябвало да изнесат концерт метъл групите " Морбид ейнджъл ", " Ревокейшън " и " Скелетал римейнс ". В известие на страницата
Всичко за Вашата сватба
на " Морбид ейнджъл " във Facebook беше посочено, че представлението е било анулирано поради торнадо, връхлетяло мястото на събитието.

BREAKING: A large section of the roof of the Apollo Theatre in Belvidere, Illinois has just collapsed during a concert. Rescue crews are on the scene. Further details:

- Mass Casualty event
- EMS requesting twenty ambulances to the scene
- Took place during a Morbid Angels…
— Brian Krassenstein (@krassenstein)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg