Един човек пострада, а друг загина при тежка катастрофа в

...
Един човек пострада, а друг загина при тежка катастрофа в
Коментари Харесай

Свирепа катастрофа в смолянско село! Един от пострадалите остана без ръка и крак, а по-късно...

Един човек пострада, а различен почина при тежка злополука в Смолянско. Инцидентът е станал малко след 19 часа в четвъртък в село Търън, оповестява 24smolian.com.

Починалият мъж – на 23 години, от Мадан, е бил в доста тежко положение още при превозването му в болница. Бил е с откъснат ляв крайник от бедрото, както и с откъсната лява ръка. Освен това е имал и сериозна рана на главата, разясниха медици.

„ Станал е конфликт сред два автомобила, има двама потърпевши, като по първична информация единият е с откъснат крак, а другият с болки в гърдите ", разяснява шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов.

Според информация от кмета на селото Явор Говедаров, съществено потърпевшият е карал микробус с пловдивска регистрация. Той бил спрял на вътрешен завой в границите на селото, а водачът му по неизяснени аргументи за в този момент бил зад буса. По същото време лек автомобил, ръководен от локален гражданин, се блъснал в микробуса и блъснал съществено сътрудника си.

„ Говори се, че бусът е бил със спукана гума, а водачът се опитвал да я смени, а лидерът на другия автомобил не го е видял, защото е бил омаян от слънцето ", разяснява Говедаров.

Според него, едното момче е с отсечен крайник и ръка – водачът на буса, а лидерът на леката кола е с контузия в гърдите и главата.
„ В момента се обясняват събитията, като към момента нямаме публична информация за потърпевшите и тяхното положение. Прави се оглед и ще се образува досъдебно произвеждане ", добави старши комисар Димов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР