Един човек е загинал в катастрофата на път I-4 в

...
Един човек е загинал в катастрофата на път I-4 в
Коментари Харесай

Меле на пътя край Търговище! Един човек загина

Един човек е умрял в злополуката на път I-4 в област Търговище по предварителна информация. Това оповестиха от ОДМВР - Търговище.

Поради настъпилия пътен случай на път София - Варна на територията на община Антоново – след с. Моравица, наоколо до границата с област Велико Търново, придвижването на МПС в този сектор краткотрайно е прекратено за осъществяване на процесуално-следствени дейности.

По първични данни се касае за конфликт сред товарен и лек автомобил. Сигнал за произшествието е получен към 13.22 ч.

На мястото на случая навреме са пристигнали екипи на ОДМВР - Търговище и ОДМВР - Велико Търново, които контролират придвижването. На водачите на леки коли, пътуващи в посока гр. София, се предлага обходен маршрут през с. Черни Бряг – с. Железарци, откъдето се излиза на пътя София-Варна, а на пътуващите в посока гр. Варна – същия маршрут в противоположен ред.

Полицейски екипи на място оферират обходен маршрут и на водачите на товарни коли, като отклонението е в посока гр. Бяла. Ония от водачите на товарни коли, които не желаят да употребяват обходния маршрут, ще се наложи да изчакат край първокласния път до привършване огледа на местопроизшествието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР