Един човек е загинал и един е сериозно ранен при

...
Един човек е загинал и един е сериозно ранен при
Коментари Харесай

Влак с конгресмени и камион се удариха

Един човек е умрял и един е съществено ранен при конфликта на пътнически трен, в който който пътували членове на американския Конгрес от Републиканската партия, с камион за отпадък.

Жертвата не е от конгресмените и измежду тях няма съществено потърпевши, заяви прессекретарят на Белия дом Сара Сандърс.

Влакът е тръгнал от гара Юниън стейшън във Вашингтон тази заран, а случаят стана в щата Вирджиния в региона на град Шарлътсвил.

Па-рано в. „ Политико” заяви, че законодателите не са потърпевши, а водачът на камиона е ранен. На фотоси от местопроизшествието се вижда, че транспортното средство е съществено потърпевшо и се е обърнало на една страна.

Of every train running in the USA today-we are supposed to believed it is a coincidence the one train carrying #GOP members was involved in a collision? We are awake!! #PatriotsUnite pic.twitter.com/Mm16GvppTH
— PatriotFirst (@jamesirving2) January 31, 2018
„ Влакът, с който конгресмени републиканци отиват на семинар, претърпя злополука, само че Ребека и аз сме добре. Служители по сигурността и лекари са във влака и оказват помощ за изясняване на случая и оказват помощ на ранените”, написа в Туитър конгресменът Брадли Бърн.

Сред конгресмените е и Роджър Маршал, който е доктор и е помагал на потърпевши.

Не е известно тъкмо какъв брой политици и техни помощници от апарата на Конгреса са били във влака.

Републиканци от камарата на представителите и Сената пътуват за Грийнбрайър в Западна Вирджиния, западно от столицата Вашингтон за годишния си тридневен семинар. Той се организира в извънградската резиденция на Републиканската партия, където довечера ще приказва вицепрезидентът Майк Пенс.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР