Един човек е загинал и девет са ранени в резултат

...
Един човек е загинал и девет са ранени в резултат
Коментари Харесай

Ракета удари полицейското управление в Кривой Рог, един полицай е загинал

Един човек е умрял и девет са ранени вследствие на попадение на ракета в административна постройка в Кривой Рог , заяви началникът на Днепропетровската регионална военна администрация Сергей Лисак, представен от Руската работа на Би Би Си.

" Попадение в Кривой Рог. Ракетата е блъснала постройката на администрацията. По предварителни данни един умрял и девет ранени. Трима бяха извадени отдолу под руините ", сподели губернаторът в телеграм канала си, публикувайки фотография.

Министърът на вътрешните работи на Украйна Игор Клименко на собствен ред съобщи в телеграм канала си, че починалият в Кривой Рог е служител на реда.

" Изпод руините бяха извадени още трима спасители от Държавната работа за изключителни обстановки. Те са в тежко положение. Шестима чиновници са получили пострадвания с друга тежест, " се споделя в отчета. " Спасителите на мястото на идването гасят пожар с повърхност от 200 квадратни метра.

Броят на потърпевшите от ракетната офанзива против Кривой рог се усили до 32 души , заяви началникът на Днепропетровската регионална военна администрация Сергей Лисак малко по-късно.

По думите му болшинството са в положение приблизително тежко или " приемливо ", само че някои са в тежко положение.

Съобщава се, че са потърпевши 3 административни здания, както и седем жилищни здания, измежду които и многоетажна постройка. Според други известия е ударена постройката на локалната полиция .

Главната прокуратура на Украйна оповестява, че съветските военни са нанесли ракетен удар и са поразили административна постройка, което е довело до един умрял и 26 ранени. Взривната вълна и отломките от ракетата са счупили прозорците на околните многоетажни здания, се споделя в отчета.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР