Един човек е загинал, а шестима са били ранени при

...
Един човек е загинал, а шестима са били ранени при
Коментари Харесай

Кървава стрелба в Мисисипи

Един човек е умрял , а шестима са били ранени при пукотевица в ресторант в Мисисипи. Това заяви американската телевизия ABC News.

" Един човек е умрял, минимум шестима са ранени при пукотевица в ресторант по време на тържество по случай " 5 май " (Cinco de Mayo - мексикански празник) в събота вечерта ", се споделя в репортажа на малкия екран.

По данни на медията починалият е на 19 години . Полицията към момента не е заловила стрелеца, който разкрил огън, когато в заведението имало към 200 души.

Капитанът от полицията в Оушън Спрингс Райън Лемайър удостовери в известие за медиите, че седем души са били простреляни в The Scratch Kitchen на Government Street. Оцелелите жертви са превозени до лечебни заведения в региона за лекуване, сподели Лемайър. Степента на пострадванията им не беше обявена незабавно.

Той разпознава убития мъж като Чейс Хармън, на 19 години, от Паскагула.

До събота сутринта не са били осъществени арести, само че Лемайър съобщи, че следствието продължава.

" Призоваваме всеки, който има някаква информация, да се обади в полицейското ръководство в Оушън Спрингс ", сподели той.

Собственикът на " The Scratch Kitchen " съобщи пред " Сън Хералд ", че в ресторанта е имало към 200 души , когато стрелецът е пробягал около чиновниците, които са правили инспекция на сигурността на входа на вътрешния двор.

" Човекът, който е стрелял, не е бил клиент ", сподели собственичката Британи Александър. " Той не е получил лента за ръка или нещо друго, с цел да бъде тук ".

Оушън Спрингс се намира на към 4 благи (6 км) източно от Билокси, Мисисипи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР