Един човек e загинал, a седем са ранени в резултат

...
Един човек e загинал, a седем са ранени в резултат
Коментари Харесай

Един убит и седем ранени при инцидента в Бирмингам

Един човек e умрял, a седем са ранени вследствие на намушкванията с нож нощес в центъра на английския град. Това се оповестява на уеб страницата на полицията на града, административен център на окръг Уест Мидландс, който по-рано разказа станалото като " огромен случай ".
" Можем да потвърдим, че започнахме следствие за ликвидиране след събитията, които се случиха в центъра на Бирмингам през нощта. Един мъж, за жалост, умря. Друг мъж и жена са тежко ранени, още петима души също са ранени, само че пострадванията им не съставляват опасност за живота ", заяви полицията, допълвайки, че нейните чиновници събират доказателства от мястото на престъплението.
 Нападение с нож в центъра на Бирмингам Нападение с нож в центъра на Бирмингам
Британската полиция заяви за " огромен случай " рано тази заран, откакто няколко души бяха намушкани в центъра на втория град на Англ...
В брифинг онлайн по Скай Нюз, началникът на полицията в Бирмингам Стив Греъм съобщи, че правоохранителните органи търсят един обвинен по отношение на нападенията, за които полицията твърди, че са свързани. Той добави, че " няма безусловно никакви индикации, че те са свързани с тероризъм " или че нападателите са били водени от ненавист.
" На този стадий не можем да идентифицираме някакъв съответен претекст, само че наподобява като непредумишлено нахлуване ", сподели Греъм.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР