Един човек е загинал, а няколко са били ранени при

...
Един човек е загинал, а няколко са били ранени при
Коментари Харесай

Стрелба в дискотека в Германия

Един човек е умрял, а няколко са били ранени при пукотевица в дискотека в град Констанц, Германия, оповестява БиБиСи.

Властите в Констанц са уведомили, че офанзивата е станала нощес, към 4.30 часа сутринта.

По информация на DW убитите са двама. Единият умрял е бил посетител на нощното заведение. Другият погубен е нападателят, който е бил убит от полицията в града.

Според роман на полицейски чиновник пред ДПА има доста ранени. Първоначално не било ясно дали има жертви.

По информация на SWR сигналите за нападението пристигнали в 4.30 часа през нощта. Очевидци и присъстващи на офанзивата са разказали, че портиера на нощното заведение е бил убит с автоматизиран револвер до момента в който се опитвал да попречи на нападателя.

Гостите на заведението са изпаднали в суматоха и почнали на бягат в разнообразни направления - някои се скрили в дискотеката, а други бягали на открито. На мястото пристигнала " внушителна полицейска мощ ". На мястото е бил изпратен и хеликоптер на специфичните елементи.

На мястото, което се намира в комерсиална зона наоколо до летището на града, продължава да има засилено полицейско наличие.

По първична информация причинителите са обезвредени, само че все още няма данни дали става въпроса за един нападател или в стрелбата са взели участие повече души, оповестява Агенция Франс Прес.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР