Един човек е загинал, а няколко са били ранени при

...
Един човек е загинал, а няколко са били ранени при
Коментари Харесай

Експлозия в полицейски участък в Индонезия, има загинал и ранени

Един човек е умрял, а няколко са били ранени при детонация през днешния ден в полицейски сектор в индонезийската провинция Западна Ява, малко откакто мъж с нож е влезнал в постройката, съобщи Ройтерс, като се базира на локални медии.

Служител на полицията в Бандунг съобщи пред телевизия " Метро ", че детонацията е избухнала директно откакто мъжът с ножа е влезнал в постройката на полицията. Говорителят на националната полиция Ахмад Рамадан съобщи пред новинарския уебсайт detik.com, че починалият е обвиненият за причинител на нападението.
 
An explosion occurred at the Astanaanyar Police Station, Bandung City, West Java, Wednesday (12/7) morning. Allegedly, it was a suicide bomb explosion done by a visitor.
— SEA Today News (@seatodaynews)

Телевизия " Метро " цитира локални поданици, съгласно които е имало мощен гърмеж, а телевизия " Компас " сподели фрагменти с вреди по входа на полицейския сектор в град Бандунг и заяви, че в региона са били затворени пътища.

Източникът на детонацията към този момент не обяснен , само че полицията сподели, че подозира, че става въпрос за самоубийствена офанзива.

Индонезия е най-многолюдната мюсюлманска страна в света и полицията от време на време става цел на набези от страна на ислямски бойци. През 2019 година Индонезия одобри нов непоколебим антитерористичен закон, откакто бяха осъществени самоубийствени атентати, свързани с въодушевена от " Ислямска страна " групировкa.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР