Един човек е загинал, а други четирима са в неизвестност

...
Един човек е загинал, а други четирима са в неизвестност
Коментари Харесай

Един загинал, четирима в неизвестност след сблъсък на два товарни кораба в Северно море

Един човек е умрял, а други четирима са в неопределеност от екипажа на товарен транспортен съд, който потъна след конфликт с различен транспортен съд в Северно море, съгласно German управляващи.

Други двама членове на екипажа бяха избавени след конфликта рано във вторник, сподели представителят на Германското морско избавително сдружение (DGzRS) Кристиан Стипелдей.

Продължете да четете

листата на 4 детайла Движението на корабите по Суецкия канал се оповестява за обикновено след конфликт с танкер Два индийски военни самолета се разрушиха след явен конфликт във въздуха Филипините и Китай търгуват с комерсиална виновност за конфликти в оспорваното Южнокитайско море Поне 17 починаха във трен в Бангладеш конфликт завършек на списъка

Аварията е станала на към 22 км (13 мили) югозападно от остров Хелголанд и на 31 км (19 мили) североизточно от остров Лангеог, се споделя в изказване на Германското централно командване за морски изключителни обстановки (CCME).

В момента няколко кораба вземат участие в избавителна интервенция в региона, сподели организацията.

„ Спешните служби вършат всичко допустимо, с цел да спасят изчезналите хора “, сподели немският министър на превоза Фолкер Висинг в изказване.

„ Мислите ми са с членовете на екипажа, техните родственици и избавителните екипи, които са в деяние от рано тази заран. “

Корабът Verity е плавал под английски байрак и е бил на път от Бремен в Германия към английския град Имингам.

Другият транспортен съд, Polesie, беше под бахамски байрак и пътуваше от немския Хамбург до Ла Коруня в Испания.

Екипажът на Polsteam в положително положение

Verity, благосъстоятелност на английската компания Faversham, беше по-малкият транспортен съд с дължина от 91 метра (около 300 фута) в съпоставяне със 190-метровия (623 фута) Polesie – благосъстоятелност на полската корабна компания Polsteam.

Кшищоф Гогол, представител на Polsteam, удостовери, че на борда е имало 22-ма членове на екипажа и сподели, че те са невредими и в „ положително физическо положение “.

Малко след конфликта Polesie спря и взе участие в издирвателно-спасителната интервенция, сподели Гогол.

Спасителни крайцери, спешен влекач, пилотска лодка, полицейска патрулна лодка и хеликоптер оказват помощ в търсенето, съгласно CCME.

Круизен транспортен съд P&O, който е бил в региона, IONA, също е взел участие, добави CCME.

„ На борда на IONA хората също могат да получат здравна помощ; на борда има лекари “, се споделяше.

Издирването се организира при сложни метеорологични условия, със мощни ветрове и талази, достигащи до 3 метра (10 фута), сподели организацията.

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР