Един човек е в тежко състояние с опасност за живота

...
Един човек е в тежко състояние с опасност за живота
Коментари Харесай

Мъж e в тежко състояние след катастрофа между Симитли и Железница

Един човек е в тежко положение с заплаха за живота след жестока злополука на остарелия път сред Симитли и Железница. Мъжът е бил затиснат от единия аварирал автомобил, и е бил изваден благодарение на екскаватор, съобщава БНТ.

Рано тази заран 28-годишен служащ в локална строителна компания пътувайки за работа, се завъртял с автомобила си на остарелия път сред Железница и Симитли. Вместо да повика полиция, той се обадил на негови сътрудници, които пристигнали с екскаватор, с цел да го издърпат. Докато закачали въжето обаче, в греблото на багера се забил различен приближаващ от Железница автомобил. Той се завъртял и затиснал самокатастрофирслия водач.

Мъжът е закаран в болница с тежки контузии и заплаха за живота. Минути след злополуката водачът на багера и лидерът на колата забила се в него не можеха да изяснят имало ли е сложени сигнален триъгълник на пътя или не. Движението в сектора цяла заран беше затруднено. С помощта на служители на реда колите въпреки всичко прекосяваха в едната лента.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР