Един човек е убит при катастрофа с пикап във Флорида

...
Един човек е убит при катастрофа с пикап във Флорида
Коментари Харесай

Ураганът Ирма взе първата си жертва във Флорида Кийс

Един човек е погубен при злополука с пикап във Флорида Кийс, а локалните управляващи дефинират този случай като първата породена от вихър а „ Ирма ” гибел в архипелага, съобщи „ Индипендънт ”.

„ Ирма ” доближи брега на архипелага Флорида Кийс следобяд. Ураганът към този момент е 4-та категория с ветрове до 130 благи в час и заплаха от съществени стихии.
 Ураганът Ирма БГНЕС
" Това е извънредно рискова и животозастрашаваща обстановка! " оповестиха от Националната метеорологична работа в Кий Уест. От там приканиха тези, които до момента не са обърнали внимание на предизвестията, да се изтеглят с цел да защитят живота си! "

Ураганът се движи с 8 благи в час в посока северозапад, към градовете на Западния бряг на Флорида в Нейпълс, Форт Майърс и гъсто обитаемоте полуострови на залива Тампа.

Българка в Орландо, Флорида: Спокойно е, няма напрежение

В Кийс Уест полицията отвори " подслон от последна инстанция " за тези, които са пренебрегнали заповедите за евакуация. " Това ще бъде извънредно ", сподели губернаторът на Флорида Рик Скот пред телевизия NBC в неделя заран. По тематиката Куба: оценяване на вредите от урагана Ирма (СНИМКИ) Властите във Флорида приканиха още хора да се изтеглят поради Ирма Губернаторът на Флорида изтегля имението си преди урагана Ирма
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР