Един човек е убит и трима са ранени при стрелба,

...
Един човек е убит и трима са ранени при стрелба,
Коментари Харесай

Един убит и трима ранени при масова стрелба във Вашингтон

Един човек е погубен и трима са ранени при пукотевица, осъществена на няколко места във Вашингтон, заяви в сряда полицейско ръководство на града.

Според NBC Washington въоръжен мъж е стреляйки безсистемно по хора след кавги в градски рейс и по-късно на метростанция Potomac Avenue.

В последна сметка управляващите оповестиха, че един чиновник на метрото, който се е опитал да се намеси, е бил погубен, а други трима души са били ранени. Заподозреният стрелец е бил хванат от пасажери във влака на метрото и веч е в ареста.

" Героизмът на убития чиновник на метрото би трябвало да бъде приет тук и през днешния ден “, съобщи помощник-началникът на столичната полиция Ашан Бенедикт, добавяйки, че намира за " объркващ " обстоятелството, че жителите е трябвало да се намесят.

Полицаи задържаха обвинения на жп платформата на метростанция Potomac Avenue, само че претекстът за нападението не беше оголен.

Massive police response at the Potomac Avenue Metro Station following a shooting. Police say one person has been shot and killed another one injured. Suspect is in custody. Many officers are huddled at the intersection of Potomac Ave & 14 St. Awaiting for update.
— Dominique Moody (@dmoodytv)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР