Един човек е прегледан в болница след взрива в цех

...
Един човек е прегледан в болница след взрива в цех
Коментари Харесай

Кметът на Свищов след взрива: Един е прегледан в болница, други двама са леко пострадали

Един човек е прегледан в болница след гърмежа в завод на предприятието " Свилоза ", заяви за Българска телеграфна агенция кметът на Свищов Генчо Генчев. Мъжът е чиновник на ведомствената противопожарна работа към предприятието.

В болничното заведение в Свищов е дошъл един потърпевш при случая в цех „ Свилоза “ в Свищов, сподели шефът на лечебното заведение Илиян Венков. Мъжът е с прорезни рани по лицето, получени от счупени стъкла, изясни той и добави, че пострадванията не са съществени и не се постанова хоспитализация.

Още двама души са потърпевши леко – единият е началникът на службата, а другият е чиновник към предприятието.
Те са на място и не престават да се оправят със обстановката.
Екипи на Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " (РДПБЗН) пътуват към мястото на случая, както и екип на Регионална инспекция за опазване на околната среда. Към този миг пожарът е локализиран, само че не престават обливките против високите температури на цистерни с други химични субстанции, ситуирани в региона, добави кметът на града.

Пожар е избухнал през днешния ден към 11,00 ч. в завод на дружество в Свищов.
Ситуацията към този момент е овладяна. Пожарът е сподавен. Екипи на пожарната са на място до цялостното очистване на произшествието, оповестява Министерство на вътрешните работи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР