Един човек е починал, а трима са били ранени при

...
Един човек е починал, а трима са били ранени при
Коментари Харесай

Стрелец откри огън в синагога! Има жертва и ранени

Един човек е умрял, а трима са били ранени при пукотевица в синагога в Пауей, покрай Сан Диего, Калифорния в събота. Заподозреният е арестуван. 
Четирима са били отведени в болница, оповестява RT.

В суматохата, породена от стрелбата, няколко деца са изчезнали, само че по-късно са били открити и върнати на родителите си, оповестява локалният кмет. Не е ясно какъв брой индивида е имало в храма, когато стрелецът е разкрил огън.

``
реклама

Заподозреният е разпознат като 19-годишен бял мъж с оръжие, който се е опитал да избяга. Служител на граничен патрул, който не е на работа, се опитал да го спре и стрелял по неговия автомобил, само че нападателят съумял да избяга. В последна сметка той бил хванат.

Заподозреният се обадил в полицията, съобщил за стрелбата и споделил местоположението си, заяви началникът на полицията в Сан Диего Дейвид Нислейт. Офицерът забелязал колата със обвинения и пушката на предната седалка. Мъжът не се съпротивлявал при ареста.

Едно младо момиче, двама мъже и една по-възрастна жена са били неотложно отведени в болничното заведение след нападението. По-късно една от дамите умряла от раните си.

Събота бележи последния ден на Пасхата, която бележи изселването на евреи от Египет. Това е огромен празник в юдаизма и нормално се събират доста хора, които посещават църковни служби.

Американският президент Доналд Тръмп изрази съболезнования на засегнатите от стрелбата, като похвали полицията за бързото задържане на обвинения.

В изказването на Белия дом Тръмп споделя, че стрелбата „ наподобява като закононарушение от ненавист “.

Има непотвърдени изказвания, че нападателят е написал манифест, в който излага антисемитските си възгледи и твърди, че мъжът е поел отговорност за нахлуване против джамия. Писанията са публикувани онлайн. Властите обявиха, че са осведомени с „ манифеста “, само че не могат да потвърдят неговата достоверност.

Председателят на камарата Нанси Пелоси осъди офанзивата като „ акт на ненавист “, който наподобява се дължи на антисемитизъм.

Американският мемориален музей на Холокоста осъди нападението, изразявайки паника за антисемитското принуждение в страната. Нападението в събота идва няколко месеца след всеобщата пукотевица в синагогата " Дървото на живота " в Питсбърг, в която бяха убити 11 души.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР