Един човек е починал, а няколко са ранени при нападение

...
Един човек е починал, а няколко са ранени при нападение
Коментари Харесай

Нападение в супермаркет в Хамбург

Един човек е умрял, а няколко са ранени при нахлуване с нож в супермаркет в Хамбург, оповестява БиБиСи. Атаката е станала в северната част на града, в региона на Бармбек.

Властите в града са оповестили, че причинителят към този момент е арестуван. Все още няма информация за претекстовете на нападателя.

 Снимка 306004
Източник:

" Билд " показват обаче, че полицията в Хамбург търси и втори човек. От вестникът разгласиха фотография на мъж, който също може да е съпричастен към действието. На фотографията се виждало, че индивидът е бил с кръв по облеклата и тялото си.

По първична информация нападателят почнал да нанася удари на пазаруващите в супермаркет, който е част от най-голямата верига супермаркети в Германия. След това той бил спрян от органите на реда.

Властите предизвестяват хората да стоят настрани от региона. Към момента няма и информация дали става въпрос за терористична офанзива.

BREAKING #Hamburg police arrest suspect after reported knife attack in which one person was killed in a supermarket, many injured.. #Germany pic.twitter.com/YL7fC9kBTL
— Raveen Aujmaya (@raveenaujmaya) July 28, 2017
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР