Един човек е починал, а друг е сериозно пострадал при

...
Един човек е починал, а друг е сериозно пострадал при
Коментари Харесай

Мъж загина след нелеп инцидент с цигара в леглото!

 Един човек е умрял, а различен е съществено потърпевш при пожари в жилища през миналото денонощие. Това оповестиха от пресцентъра на полицията на ОД Министерство на вътрешните работи Пазарджик, на чиято територия са станали случаите.

Първият сигнал бил получен към 11,00 часа през вчерашния ден в дежурната част на РСПБЗН-Пещера. По първични данни зародил пожар в жилище, благосъстоятелност на 85-годишния Й.А. Към мястото неотложно били ориентирани екипи на РСПБЗН-Пещера, полицейското ръководство и Спешна помощ. Огънят бил сподавен бързо, само че вследствие на обгазяването е потърпевш стопанинът на къщата. Той е изведен от жилището от огнеборците и е превозен с кола за спешна помощ до МБАЛ Пазарджик.

Половин час по-късно сигнал за подобен случай бил получен и в противопожарния сектор в Септември. 52-годишна жена подала сигнал, че 82-годишният й татко се е самозапалил, до момента в който е пушил цигара в леглото си. На място неотложно били изпратени екипи на полицията, пожарната и Спешна помощ.

Медиците създали всичко допустимо да спасят възрастния мъж, само че за жалост той умрял в колата за спешна помощ. Трупът е откаран за аутопсия в Съдебна медицина-Пазарджик. От РДПБЗН-Пазарджик напомнят за следващ път на жителите да бъдат извънредно деликатни по време на отоплителния сезон и при боравене с огън в закрити пространства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР