Един човек е намерен мъртъв, а друг е в неизвестност

...
Един човек е намерен мъртъв, а друг е в неизвестност
Коментари Харесай

Първа жертва на бурята Даниел в Гърция, полицията издаде забрана за движение

Един човек е открит мъртъв, а различен е в неопределеност в региона на Волос измежду настъплението на бурята " Даниел ".

Забрана за придвижване бе издадена, с решение на полицията. Налага се възбрана за придвижване във Волос и по-широкия регион на столицата на Магнезия, от 10:30 и до по-късно, с решение и предписание на гръцката полиция.

Чрез известие на номер 112, изпратено до всички мобилни телефони, се показва, че " със заповед на гръцката полиция придвижването е неразрешено в по-широкия регион на град Волос заради развиването на рискови метеорологични феномени ".

Вече в региона неприятното време се е влошило и продължаващата мощна стихия е станала по-интензивна от 10:30 часа, а видимостта е понижена до най-малко.

Гръцките железници оповестиха, че през днешния ден няма да има услуги по железопътната линия Лариса-Волос заради рисковите метеорологични феномени.

Сигнал на телефон 112 за бурята " Даниел " бе изпратен във вторник сутринта и до жителите на Солун.

В известието се оповестява, че бурята Даниел " е в ход " и гласи: „ Драстично ограничете придвижванията си. Улеснявайте работата на управляващите “.

Отбелязва се, че през последните часове неприятното време е донесло проливни дъждове и стихии, създаващи проблеми в доста региони на страната.

В ранните часове на днешния ден, мощни ветрове пометоха община Агия и плажовете на Лариса. Имаше спиране на тока в доста села на община Агия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР