Един баща сподели объркването си, след като плати £40 за

...
Един баща сподели объркването си, след като плати £40 за
Коментари Харесай

Баща беснее, когато купените от него ризи на Calvin Klein пристигнаха с отпечатан Primark вътре

Един татко показа объркването си, откакто заплати £40 за риза на Calvin Klein - единствено с цел да дойде с марката на Primark.

Джейсън Буш поръча една поло тениска Calvin Klein от Next, с която щеше да изненада сина си младеж, само че когато продуктът дойде, той беше изумен да открие, че има марка Primark от вътрешната страна, макар че е опакована в подобаваща опаковка CK и да има подобаващите етикети за дизайнерската марка.

Объркан, бащата се обадил на екипа за обслужване на клиенти на Next, който заречен да му изпрати вярната риза. Въпреки това, няколко дни по-късно, когато дойде замяната, Джейсън беше гневен да разбере, че е получил още едно горнище с марка Primark.

Обяснявайки какво се е случило при случая през 2022 година, Джейсън сподели: „ Ризата пристигна на идващия ден, опакована добре, както би трябвало да бъде – до момента в който не ревизирах етикета и видях думата „ Primark “. Не можах вижте какво се случи - по какъв начин риза от Primark ще се продаде в Next с етикет на Calvin Klein?

„...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР