Един баща от Канада вдигна високо летвата за всички татковци,

...
Един баща от Канада вдигна високо летвата за всички татковци,
Коментари Харесай

Баща извая Хогуортс от лед

Един татко от Канада подвигна високо летвата за всички бащи, като построи за своите девойки замъка от поредицата за Хари Потър - Хогуортс от лед, оповестява NME.

Кели Дейвис е ваятел на ледени фигури от Алберта, който съумя да се възползва оптимално от неотдавнашния мощен снеговалеж, като сътвори " Хари Потър " знамение в предния двор на дома си за своите дъщери Анна (8) и Джулия (6).

Неговото създание се състои от огромна зала с копие на стола на Дъмбълдор, стълбове с факли и сови. Има даже и ледена пързалка, която стартира от трона на най-могъщия магьосник и шеф на Хогуортс.

Дейвис е изградил своето създание, запълвайки огромни картонени кутии със сняг, с цел да ги трансформира в ледени блокове, които след това оформял с резачка. 

An Alberta ice carver is building a Harry Potter ice playground in his front yard for his two young daughters.

Read more: https://t.co/PCX0xHgw8Kpic.twitter.com/x87hqf8GRn

— CBC News (@CBCNews) 10 февруари 2018 година

Всяка година Кели Дейвис прави ледени статуи по друга тема. Тази година тематиката избрали децата му, откакто през лятото станали почитателки на поредицата за дребния вълшебник. Пред CBC News таткото изяснява, че огромната му щерка Анна е прочела всички книги за по-малко от три седмици, след което дружно с по-малката изгледали всички филми.

Миналата зима скулпторът построил от лед пързалка, заобиколена от морски същества, в това число морски кончета и костенурки. Скулпторът вече приема поръчни за идната зима.

#ICYMI: Alberta man sculpts icy `Hogwarts` for his daughters. Watch more: https://t.co/PJj11oivmTpic.twitter.com/LUXmwSpgO4

— CTV News (@CTVNews) 13 февруари 2018 година

През това време останалите почитатели на очилатия воин на Джоан Роулинг могат да чакат новата мобилна игра " Хари Потър ", която ще излезе за iOS и Android и ще бъде пусната по-късно тази година. Вижте филмовия откъс й по-долу.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР