Един баща остана с разбито сърце, след като случайно прегази

...
Един баща остана с разбито сърце, след като случайно прегази
Коментари Харесай

Татко ридае, след като случайно прегази малкото си дете, докато тръгваше към супермаркета

Един татко остана с разрушено сърце, откакто инцидентно прегази едногодишната си щерка, до момента в който тръгваше към супермаркета с джипа си.

Малката Ришуика умря, откакто татко й Джоузеф Реди Салибиндла, на 41, се качи в колата си, с цел да отиде до супермаркета, и се заби в нея, защото не знаеше, че момичето го е последвало от вкъщи им и стои зад автомобила. Трагедията се случи на Edna Avenue, Toongabbie, в северозападната част на Сидни, малко преди 17:30 часа в петък.

Когато слезе от своя SUV Audi, господин Салибиндла откри 21-месечната си щерка цялата в кръв. Съпругата му Сраванти Тирумалареди и двамата им сина, които бяха вътре в фамилната къща, се втурнаха на открито, преди да дойдат службите за незабавна помощ.

Бащата на Ришуика се опита да я резервира жива, до момента в който дойдоха шест екипа на кола за спешна помощ, само че по-късно момичето умря от пострадванията си. По-късно господин Салибиндла бил отведен в полицейския сектор в Парамата и оказал помощ на чиновниците в техните следствия. Няма пов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР