Един баща на две деца успя да изплати дълг на

...
Един баща на две деца успя да изплати дълг на
Коментари Харесай

Баща, който беше „финансово прецакан“ за една нощ, преобръща живота си, след като изчисти дълг от £6 000

Един татко на две деца съумя да изплати дълг на стойност £6 000 за две години и усъвършенства кредитния си рейтинг до „ чудесно “ равнище.

Дерик Гоф, на 45 години от Суиндън, сподели пред The ​​Mirror, че е бил „ прецакан финансово “ за една нощ, когато през март 2020 година беше оповестено блокиране на Covid-19 и неговият бонус от работата му беше анулиран. По това време Дерик се беше преместил в нов необзаведен дом с три кревати чартърен, откакто се раздели с някогашния си сътрудник и беше в средата на обзавеждането му, с цел да могат двамата му сина да останат.

Дерик сподели: „ Двете ми момчета са аутисти и смяната е сложна за тях, тъй че взех решение да оставя всичко с колегата си и да стартира на чисто на новото място. Изчерпих кредитната си карта, изтеглих Заем от PayPal и използвах разнообразни услуги за пазаруване в този момент, заплащане по-късно, с цел да го обзаведа. Това беше добре, защото знаех, че ще получа добър бонус пакет, тъй че направих изчисленията и бях подготвен да изплатя всичко в границите на шест месеца,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР