Един българин на Чалънджър и още няколко в ITF тура

...
Един българин на Чалънджър и още няколко в ITF тура
Коментари Харесай

Българите на корта през седмицата: 27 март – 2 април


Един българин на Чалънджър и още няколко в ITF тура ни предлага новата седмица. Вижте кои са родните тенисисти, на които ще стискаме палци.

Димитър Кузманов – Чалънджър 100 Лил

Димитър Кузманов е част от главната скица на Чалънджъра с награден фонд 118 хиляди $ във френския град Лил. В първи кръг той ще срещне поставения под №4 Ото Виртанен.

Александър Донски – M25 Сен Дизие

Алекс Донски бе измежду последните, които попаднаха непосредствено в главната скица на 25-хилядника в зала във френския град Сен Дизие. Негов първи противник ще бъде французинът Артур Букуе.

Адрияно Дженев, Самуил Конов – М15 Анталия

След сполучливите си изяви в юношеския тур Адрияно Дженев ще изиграе първия си мъжки шампионат през сезона. Чрез ранкинга си при подрастващите той попадна в главната скица в Анталия, а в първи кръг ще срещне №3 в схемата Хуан Пабло Паз (№471).

Самуил Конов към този момент записа две победи в квалификациите и е на един триумф от място в същинската част от шампионата.

Изабелла Шиникова, Габриела Митева – W15 Монастир

Изабелла Шиникова е сложена под №1 на следващия шампионат в Монастир. Габриела Митева е във втори кръг на квалификациите.

Даря Шаламанова – W15 Анталия

Даря Шаламанова е част от главната скица при дамите в Анталия. Тя чака квалификантка в първи кръг. Именно в пресявките към този момент две победи записа Дария Великова, която ще би трябвало да преодолее още една съперничка в пресявките.
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: изкуствен интелект и Григор Димитров
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР