"Един арестуван министър не означава, че е виновен. В крайна

...
"Един арестуван министър не означава, че е виновен. В крайна
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Днес правителството на Борисов жъне това, което пося преди 10 години

"Един задържан министър не значи, че е отговорен. В последна сметка живеем в правова страна ", това съобщи в предаването "Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия.

Въпреки това той попита дали в случай че кметът на Перник не е бил от Българска социалистическа партия, е щял да сезира прокуратурата, дали са щели да излязат нескрито грешките и безхаберността в ръководството.

"Местните структури на ГЕРБ си разрешиха да скрият от хората истината единствено и единствено да не основават суматоха, разяснява Стойнев.

Той допусна, че това не е обособен случай, а ще се популяризира из цялата страна. Затова Българска социалистическа партия ще внесе избор на съмнение.

"За мен персонално задачата на едно държавно управление е да усъвършенства живота на хората. 50% от обществения запас би трябвало да бъде вложен, другите 50% от времето за ръководство би трябвало да се вършат промени, изясни Стойнев.

Според него ние виждаме, че държавното управление ни не умее да прави промени. Животът на хората не се усъвършенства, безапелационен е той.

"Работи се от ден за ден. Никаква визия няма. И в последна сметка - коя институция работи в страната? В коя институция българските жители имат доверие? Днес държавното управление на Борисов жъне това, което пося преди 10 години ", добави Стойнев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР