„Един арестуван министър не означава, че е виновен. В крайна

...
„Един арестуван министър не означава, че е виновен. В крайна
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Един арестуван министър не означава, че е виновен

„ Един задържан министър не значи, че е отговорен. В последна сметка живеем в правова държава”. Това сподели в изявление за предаването „ Денят стартира с Георги Любенов по Българска национална телевизия Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия.

„ Местните структури на ГЕРБ си разрешиха да скрият от хората истината единствено и единствено да не основават паника”, посочи социалистът и допусна, че това не е индивидуален случай. Именно заради това, Българска социалистическа партия ще внесе избор на съмнение към държавното управление.

„ За мен персонално, задачата на едно държавно управление е да усъвършенства живота на хората. 50 % от обществения запас би трябвало да бъде вложен, другите 50 % от времето за ръководство би трябвало да се вършат реформи”, на мнение е Стойнев. „ Работи се от ден за ден. Никаква визия няма. И в последна сметка, коя е институцията, която работи в страната? В коя институция българските жители имат доверие? Днес държавното управление на Борисов жъне това, което пося преди 10 години”, сподели още Драгомир Стойнев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР