Един американец, един канадец и един англичанин отиват да гледат

...
Един американец, един канадец и един англичанин отиват да гледат
Коментари Харесай

Когато Камила се поддаде на холивудски чаровник

Един американец, един канадец и един англичанин отиват да гледат футбол. Американецът е Роб Макелхени, канадецът - Райън Рейнолдс, а англичанинът - крал Чарлз III. А срещата им не е анекдот, а напълно действително събитие от миналия уикенд.
 Райън Рейнолдс, Роб Макелхени, Рексъм и формалното придобиване на футболния клуб от актьорите
Райън Рейнолдс публично си купи футболен тим

Ще стане ли Рексъм международна мощ

Кралят и кралицата-консорт Камила бяха в Уелс, където участваха на работа в катедралата " Сейнт Гилс " в Рексъм, а по-късно направиха обиколка на стадиона на локалния футболен тим.

А той, както добре знаем, в края на 2020 година беше закупен точно от Рейнолдс и Макелхени. Монарсите влязоха на стадион Рейскорс през тунелите, през които всекидневно се появяват и играчите, а по-късно бяха посрещнати на терена от звездата от " Дедпул " и артиста от It`s Always Sunny in Philadelphia.

И четиримата изглеждаха в положително въодушевление и очевидно имаха какво да си кажат, което породи шеговити мнения.

" По-кротко, Камила ", гласи обява в Instagram на Кейтлин Олсън, брачната половинка на Макелхени. На фотографията виждаме артистът в сладка раздумка с кралицата-консорт. На което няма по какъв начин Рейнолдс да не отговори в подобаващия си жанр.

" Опитах се да ги разделя, само че бързо бях обезвреден от защитата ", написа 46-годишният артист, който пък очевидно прелестно си говореше с крал Чарлз. Остава да забележим какъв брой по сполучлив ще стане ФК Рексъм - третият най-стар футболен тим в света, откогато е в ръцете на холивудски артисти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР