Един абзац в учебник по Философия за 8-и клас предизвика

...
Един абзац в учебник по Философия за 8-и клас предизвика
Коментари Харесай

Родители бесни от история за марихуана в учебник за 8-и клас

Един абзац в учебник по Философия за 8-и клас провокира недоволството на родители, съобщи Българска национална телевизия. В текста е разказана история, в която младеж предлага марихуана на момиче, като споделя, че джойнтът е страховит. Родителски организации към този момент са подготвени да сезират прокуратурата поради този текст.

История в няколко реда. В 13-тия ред Иван предлага на Мира марихуана с думите "Опитай! Страхотно е ".

Редовете в учебника са написани от учител-психолог. Те възмутиха родителите и предходната година, само че останаха в учебника. Според различен психолог обаче, който всеки ден се среща със подвластни младежи, с цел да им помогне, този урок е добър, само че има една заплаха.

Спорът дали тази история е нездравословна евентуално ще остане за прокуратурата. През това време в същинската история учениците постоянно избират да опитат джойнта. Според публични данни 26% към този момент са го създали в гимназията.

Извън учебниците и следствията към този момент са забележими.

От издателството не считат, че техният урок предизвика учениците да посегнат към дрогата. Дори в противен случай.

Урокът с джойнта към този момент няма да бъде махнат. И 13-тият ред няма да бъде заменен, тъй като съгласно издателите не той е съдбовен. Фатални са историите, за които родители и деца си мълчат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР