Еди Рама днес на съвета на върха в ЕС отново

...
Еди Рама днес на съвета на върха в ЕС отново
Коментари Харесай

Албания определи България като позорна, а ЕС като страхливци. РС Македония продължава да е заложник

Еди Рама през днешния ден на съвета на върха в Европейски Съюз още веднъж с крайни отзиви, упреци както към България по този начин и към европейските водачи, които Рама намира като страхливци. Заяви, че е неприемливо две старни, членки на НАТО да стоят изолирани и 26 други страни да нямат мнение. Той дефинира политическата позиция на нашата страна като позорна и още веднъж съобщи, че страните на Западните Балкани от известно време са пленник на вътрешнополитическите битки н абългарските партии.

Езикът в Брюксел през днешния ден беше минорен и също необуздан, съвсем невероятно е в границите на този месец ветото да бъде вдигната, договарянията са в задънена улица. Макар предлагането на френското председателство на Европейски Съюз да е определяно като положително, към актуалният миг е мъчно даже да се предлопожи по кое време, дали и по какъв начин въобще то би било разисквано или гласоподава, в случай че 2 ден политиците ни търсят метод на започват работния си ден, а към този момент имаме държавно управление в оставка.

От другата страна са европейските водачи на Европейски Съюз, които все още нямат поле на въздействие по проблема и даже да иам промени в гласуването и процедурите това би лишило още време, а напрежението пораства. Албания даже загатна преди време, че към този момент не знае дали има предпочитание да продължи с чакането и кандидатурата си поради неприятностите, които пасивно понася поради разногласието сред накедонци и българи в последните 2 години главно, а и преди този момент също.

  Пускат 6 км от Автомагистрала Пускат 6 км от Автомагистрала "Струма " и едната тръба на тунел "Железница "  Георги Енев излезе на независимост, само че се опасява от линч Георги Енев излезе на независимост, само че се опасява от линч  Култова дискотека в Слънчев бряг хлопна кепенците поради Азис Култова дискотека в Слънчев бряг хлопна кепенците поради Азис  Каква е повода за убийството на Удо Ланге? Каква е повода за убийството на Удо Ланге?  Диана Дамянова заряза Киро и Асен Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР