Еди ме постави пред Уайлдър, но той трябваше да ме

...
Еди ме постави пред Уайлдър, но той трябваше да ме
Коментари Харесай

Ще Яде Бой! Нагъл Претендент Се Изплю В Лицето На Кобрата С Най-Грозната Обида!

" Еди ме сложи пред Уайлдър, само че той трябваше да ме сложи и преди Фюри. Докато Фюри правеше, каквото правеше отвън кръга, аз се борех и побеждавах топ кандидати. Хората ще спорят, че „ о, той победи Владимир Кличко “, само че това беше преди към 1000 години и не е печелил международна купа от този момент. Макар че мисля, че победи този подправен, защитаван първенец Уайлдър, който продължава да бяга от мен. "

" Ей Джей победи някои положителни боксьори и има повече от поясите, тъй че има всичкото право да бъде считан за №1. Но в случай че избирах моята ранглиста на най-хубавите в тежка категория, щеше да е по-различна от тази на Еди. За начало, несъмнено, щях да съм №1! Бих поставил Ей Джей на второ място, Фюри на трето, Уайлдър на четвърто и Паркър на пето. След тях биха били Ривас, Поветкин и Ортиз. Тези са най-хубавите имена в този момент ", сподели още Уайт, написа Факти.бг.

" Пулев е отпадък, същински отпадък. Усик не е тежка категория още. Ако се оправи в дебюта си с Карлос Такам, тогава може би. Трябва да изчакаме и да забележим ", приключи боксьорът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР