Еди Хърн разкрива, че Антъни Джошуа може да се изправи

...
Еди Хърн разкрива, че Антъни Джошуа може да се изправи
Коментари Харесай

Еди Хърн урежда реванш между Джошуа и Уайт през август

Еди Хърн разкрива, че Антъни Джошуа може да се изправи против Дилиън Уайт в реванш през август, преди да се срещне против Дионтей Уайлдър през декември в Саудитска Арабия. Джошуа победи Джърмейн Франклин при завръщането си на кръга през април тази година в O2 Arena с единомислещо съдийско решение, първата му победа на кръга от декември 2020 година

Спекулации дават на Джошуа и екипа му разнообразни противници от този момент за идващия му мач, като самият войник от тежка категория съобщи, че желае дуел с Уайлдър.

Въпреки това Хърн сподели, че Джошуа би се възползвал от още една борба под управлението на своя треньор Дерик Джеймс, преди да се изправи против Бронзовия бомбардировач.

Промоутърът на Matchroom има вяра, че апетитът е налице за реванш с Уайт и упорства, че Ей Джей би се „ събрал “ за дуел против английския си противник. Хърн също удостовери, че се водят договаряния за мач през декември в Саудитска Арабия - потвърждавайки, че " те знаят числата, които желаеме " за конфликт в тежка категория сред Ей Джей и Уайлдър.

Говорейки пред Samina For Sale за договорка със саудитците за борба с Уайлдър, Хърн сподели: „ Те знаят какви цифри желаеме въз основа на борбата Руис и Усик в Саудитска Арабия. Ако те (саудитците) не съумеят да обезпечат Фюри – Усик, ще се насочат към Ей Джей – Уайлдър “.

„ Всички имаме вяра, че той се нуждае от тази борба през август и повече време с треньора Дерик Джеймс, повече подготовка за Дионтей Уайлдър и това е всичко. От това, кого ще изберем ще зависи дали ще сключим договорката с Уайлдър “.

„ Харесва ми борбата с Дилиън Уайт. Независимо дали ще успее да осиурим борбата с Уайлдър или не, този пердах ми харесва. Мисля, че това е борба, за която Ей Джей ще се вдигне. Мисля, че това е борба, към която той може да има някаква завист, и това е борба, която е рискова. Ще има доста на линия, тъй като в случай че подпишеш солидна договорка за борба с Дионтей Уайлдър през декември и се биеш с Дилиън Уайт през август, това е рисковано “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР