Едгар Соса няма да бъде част от състава на Доминиканската

...
Едгар Соса няма да бъде част от състава на Доминиканската
Коментари Харесай

Нелепо: Не от физиотерапевт остави Доминикана без опитен гард за Световното

Едгар Соса няма да бъде част от състава на Доминиканската република за международното състезание по баскетбол в Китай, а повода за това е повече от нелепа. 31-годишният гард, който игра за страната на Мондиал 2014 в Испания, съобщи, че няма да съставлява Доминикана, тъй като физиотерапевтите на селекцията са отказали да превързват глезените му преди подготовка.

По думите на Соса въпросната процедура лишава по две минути на гален, а той има история с травми точно на тази част от тялото и въпреки да е помолил щаба да създадат това повече от 40 минути преди началото на тренировката, отново е получил безапелационен отвод.

“Винаги съм обичал националния тим. Никога не съм показвал пренебрежение към който и да е. Никога не съм пропущал подготовка. Винаги съм идвал в националния тим с извънредно предпочитание и почитание към всички. Държал съм се добре с безусловно всеки”, написа Соса, наблягайки, че мисли за здравето си в дълготраен проект, тъй като към момента няма контракт с клубен тим за новия сезон.

Бившият колежанин от Луивил прибавя, че преди няколко месеца локален публицист му е споделил, че може да бъде отпратен от националния тим, тъй като не е взел присъединяване на Панамериканските игри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР