Едгар Пачеко е последното ново попълнение на Черно море през

...
Едгар Пачеко е последното ново попълнение на Черно море през
Коментари Харесай

Новият в Черно море – син на бивш съотборник на Илиан Илиев

Едгар Пачеко е последното ново попълнение на Черно море през зимата. Крилото подписа с " моряците " в последите часове на трансферния прозорец в България, който към този момент затвори, написа " Тема спорт ".
 Черно море с нов футболист в последните часове от трансферния прозорец
Черно море с нов футболист в последните часове от трансферния прозорец

" Моряците " взеха Едгар Пачеко

Оказва се, че 22-годишният нападателен футболист е наследник на някогашен съотборник на старши треньора на Черно море Илиан Илиев. Бащата, също Едгар Пачеко, е играл с Илиев в Бенфика. Българинът играе на " Да Луж " сред 1995 и 1997 година, а Пачеко от 1995 до 1998.

Роденият в Англоа футболист прави съществено усещане с екипа на лисабонските " орли ", като това му носи трансфер в Реал Мадрид, въпреки и да не съумява да запише мач за испанския гранд. След Бенфика Илиан Илиев също носи бял екип, само че не на Реал Мадрид, а на Славия.

Наставникът на Черно море признава, че в началото не е знаел за тази любопитна детайлност, а е научил при заключителните договаряния с сътрудника на футболиста.

" Когато ми показаха играча, не знаех. Сега, преди два дни, когато приказвах с сътрудника му, разбрах, не на последно място, тъй като името е същото ", съобщи Илиан Илиев пред " A Bola ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР