Едгар Берланга съсипа ирландеца Падрейг Маккрори и го победи с

...
Едгар Берланга съсипа ирландеца Падрейг Маккрори и го победи с
Коментари Харесай

22 победи от 22 мача, Берланга нокаутира и непобедения Маккрори

Едгар Берланга унищожи ирландеца Падрейг Маккрори и го победи с нокаут в 6-и рунд в главното събитие на шоуто нощес в Орландо, Съединени американски щати. Битката беше в супер междинна категория. Американецът към този момент има 22 победи от 22 мача, като 17 от триумфите му са с нокаут. За Маккрори това е първо проваляне в кариерата.

Първият рунд бе много въздържан. Имаше няколко опита за офанзива от левичаря Маккрори, само че Берланга без изпитание ги избегна. Ирландецът изглеждаше доста муден спрямо съперника си.

Вторият рунд беше малко по-интересен. Имаше близки конфликти и двамата работиха малко по-добре. Ирландецът вкара положително ляво кроше. В третия рунд имаше конфликти и доста клинчове.

Half way point, who's up on your scorecard?
— DAZN Boxing (@DAZNBoxing)
Четвърти рунд беше добър за Берланга. Той изненада съперника си с ляво кроше при излизане от клинч. Бавно американеца стартира да господства, нанесе десен прав. В петия рунд американецът удари противника под пояса. Маккрори непрестанно се обръщаше към рефера. Но Берланга в действителност постоянно удря на границата на разрешеното.

Маккрори стартира 6-ия рунд малко по-активно, само че пропусна с десен прав, след което несполучливо се опита да се отбрани. Берланга хвърли решително съперника на въжетата и го засипа с удари. Ирландецът падна тежко на пода. Почти незабавно от ъгъла му беше хвърлена бялата забрадка. Технически нокаут в шести рунд.

DOWN GOES MCCRORY AND IT'S OVER
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР