Еден Азар сериозно обмисля да сложи край на футболната си

...
Еден Азар сериозно обмисля да сложи край на футболната си
Коментари Харесай

Еден Азар обмисля отказване от футбола

Еден Азар съществено обмисля да постави завършек на футболната си кариера, откакто бе освободен от Реал Мадрид. Макар да е единствено на 32 години, белгиецът може да окачи бутонките, твърди " Марка ".

Азар имаше извънредно разочароващ престой на " Сантиаго Бернабеу ". Той дойде в клуба през 2019 година от Челси против сериозната сума от 115 милиона евро. Очакванията към него бяха големи, само че той не съумя да ги оправдае, като повода за това са и травмите, които го преследваха. Така той записа едвам 72 мача за " белия балет ", в които означи 7 гола и направи 12 асистенции. През миналия сезон пък бе трайно закотвен на пейката с едвам 10 мача и 1 гол във всички шампионати.

Футболистът към момента не е взел дефинитивно решение за бъдещето си. Той сега е свободен сътрудник и към него се чака да има много оферти. Най-сериозен е ползата от първенеца на Саудитска Арабия Ал-Итихад, само че сигурно той ще има и други разновидности пред себе си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР